ONLINE BOEKLANCERING ‘DE INBURGERINGSCURSUS VOOR WITTE MENSEN’

Op 17 februari 2021 brengt podiumkunstenaar, komediant en nu ook auteur Mo Hersi tijdens een online boeklancering zijn eerste boek uit, genaamd ‘De inburgeringscursus voor witte mensen’. Het besloten online evenement in samenwerking met De nieuwe bibliotheek Almere vindt plaats van 19:30 tot 21:00 uur.

Aanleiding voor het schrijven van het boek zijn de persoonlijke ervaringen met inburgeren en de visie op het algehele migratiebeleid van Mo Hersi en die van de mensen in zijn omgeving. “Ik vind eerlijk gezegd dat niemand een inburgeringscursus zou moeten volgen”, aldus Hersi. Het boek bevat een tiental kennismakingsvragen en worden met persoonlijke anekdotes kracht bij gezet. “Gebruik het als handboek om elkaar echt te leren kennen, onder het genot van een kopje koffie of thee. Op deze manier kunnen we elkaar vinden en verbinden”.

Dat 17 februari de ‘Internationale Doe Vriendelijk Dag’ is, is dan ook geen toeval. “Het is de dag waarop men (extra) vriendelijk is tegen de medemens. Deze speciale dag leek mij een uitstekend moment om het boek te lanceren”.

Gastsprekers voor deze avond zijn schrijver en journalist Babah Tarawally en directeur-partner bij Result Recruitment Group Arno Peperkoorn. Wil je hierbij aanwezig zijn?

 Je koopt (online) een kaartje via de website van De nieuwe bibliotheek Almere voor deze boeklancering. Op het mailadres dat je bij de kaartverkoop opgeeft, of het mailadres dat bij ons via je account bekend is, ontvang je dan uiterlijk 17 februari de link of door een mail te sturen info@mohersi.nl. Aanmelden kan tot 16 februari 16:00.

“Hoe meer kennis over culturen we met elkaar kunnen delen, hoe rijker en mooier we Nederland samen kunnen maken.”