Mo Hersi – The Messenger

Lezingen, workshops en dagvoorzitter

Heeft uw organisatie moeite om diversiteit en inclusiviteit te bevorderen of zoekt u een krachtig verhaal om uw team te inspireren en te motiveren? Mo Hersi staat graag klaar als een inspirerende spreker die dit probleem aanpakt met krachtige lezingen.

Boeken en contactBekijk lezingen

Zie mijn referenties hier:

Spreker Mo Hersi

Wat kun je verwachten als je Mo Hersi boekt?

Heeft uw organisatie uitdagingen met het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit, of bent u op zoek naar een inspirerend verhaal om uw team te motiveren? Mo Hersi staat paraat als een meeslepende spreker die deze kwestie met krachtige lezingen aanpakt. Mo deelt zijn unieke ervaringen als vluchteling, voetballer en comedian om verbinding te creëren en mensen te inspireren. Zijn verhalen, doordrenkt met humor en wijsheid, bieden een frisse blik op sociale vraagstukken en stimuleren uw team om diversiteit te omarmen. Met Mo Hersi als spreker verandert u obstakels in kansen voor groei en samenwerking.

Lezing

Workshop

Dagvoorzitter

Lezing en workshop van spreker Mo Hersi

Inspirerende lezingen en workshops

Mo deelt zijn ervaringen als vluchteling, voetballer en comedian om verbindingen te creëren en anderen te inspireren. Zijn verhalen, doordrenkt met humor en wijsheid, bieden een frisse kijk op sociale kwesties en moedigen uw team aan om diversiteit te omarmen. Met Mo Hersi als spreker worden obstakels omgezet in kansen voor groei en samenwerking.

Lezing

Diversiteit en inclusiviteit

Diversiteit is cruciaal in de moderne samenleving en bedrijfsomgeving. Ontdek hoe je organisatie kan gedijen door meer inclusie te omarmen. In de interactieve lezing of workshop ‘Diversiteit’ onderzoeken we bewustzijn rondom vooroordelen en stimuleren we actieve betrokkenheid. Verrijk uw team met inspiratie en inzicht door Mo Hersi’s boeiende levensverhaal rechtstreeks te ervaren. Zijn presentaties en workshops draaien om het verbinden van mensen, gebaseerd op zijn persoonlijke reis als vluchteling, voetballer en komiek, altijd doordrenkt met humor en wijsheid.

Neem contact op

Workshop

Diversiteit workshop

Er zijn een heleboel redenen te bedenken om eens een workshop te doen. Diversiteit is de laatste jaren een steeds belangrijker onderwerp geworden. Meer diversiteit maakt je als organisatie succesvoller, leuker en winstgevender. In de workshop Diversiteit speelt bewustwording een belangrijke rol. Ontdek hoe het zit met jouw vooroordelen en ga hier actief mee aan de slag. Deze workshop heeft een interactief karakter met veel mooie leermomenten. Naast de workshop hoor je het bijzondere levensverhaal van Mo Hersi bij jouw op kantoor.

Neem contact op

Host

Dagvoorzitter

In de presentaties van Mo Hersi staat het verbinden van mensen centraal waarbij hij zijn verhaal baseert op zijn eigen ervaringen als vluchteling, voetballer en nu inspirerend komiek. Zijn verhalen zijn altijd met humor onderlegd en bevatten wijze lessen.

Mo Hersi is te boeken als dagvoorzitter – host en als komiek.

Neem contact op

The Messenger Mo Hersi

2017 was het jaar dat Mo een voettocht maakte door heel Nederland. Hij merkte dat vluchtelingen vooral negatief in het nieuws kwamen en wilde daar iets aan doen. Mo: “Ik wilde mensen weer met elkaar verbinden en ze uitnodigen weer met elkaar in gesprek te gaan”. Wat eerst een idee was liep al snel uit op een voettocht van 31 dagen, zonder een cent op zak, over een afstand van zo’n 800 kilometer.

Zijn programma ‘Mo the Messenger’ werd gevolgd door lokale, regionale en landelijke media en ruim 300.000 mensen volgden hem via Facebook. Deze ervaring heeft hij samengevat in een documentaire die in december 2017 in première is gegaan in de Kinepolis.

Wil je Mo Hersi boeken voor jouw evenement?

Hier kun je eenvoudig een aanvraag indienen via het contactformulier – natuurlijk geheel vrijblijvend. Je krijgt snel een reactie over de prijs, datum en andere vragen die je hebt. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

"*" indicates required fields